TOPUL PINTEREST ÎN PRIVINȚA TRENDURILOR | Madalina Oancea
De la nunta voastra vreti amintiri frumoase, nu stres. Solutia? Organizatorul tau! Wedding planner independent, in Bucuresti sau oriunde in Romania.
Wedding planner, wedding planner Bucuresti, wedding planner Romania, organizator de nunti, organizare nunta, organizator evenimente, wedding planning, planificare nunta, firma organizare evenimente, nunta,
519
post-template-default,single,single-post,postid-519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TOPUL PINTEREST ÎN PRIVINȚA TRENDURILOR DE NUNTĂ PENTRU ANUL 2016

TOPUL PINTEREST ÎN PRIVINȚA TRENDURILOR DE NUNTĂ PENTRU ANUL 2016

      Pinterest a devenit punctul cheie de inspirație de nuntă. Tot mai multe cupluri accesează site-ul pentru a-și plănui nunta, pentru a crea o imagine de ansamblu asupra marelui eveniment și a-și construi viziunea asupra acestuia. Timpul petrecut de către viitorii miri pe Pinterest a ajutat compania sa înțeleaga felul cum cuplurile de astăzi își proiectează ziua nunții, așa că am fost extrem de curioasă să verific informațiile referitoare la tendințele viitorilor miri, recent lansate pe site.
Haideți să vedem care au fost cele mai accesate pin-uri de nuntă și trendurile spre care se îndreaptă utilizatorii Pinterest…

1. Petal Toss Bar

Sursa: Something Turquoise / Pin Picks 2016 Wedding Trends

Uitaţi de orezul aruncat peste voi doi! Asta se purta acum câţiva ani … Pinterest susţine că noile cupluri vor să aibă parte de o ieşire mult mai spectaculoasă. Accesările pentru ”toss bar” au crescut cu 30% faţă de anul trecut, iar imaginea de mai sus este preferata utilizatorilor!

2. Seating-ul altfel

Sursa: Brides / Pin Picks 2016 Wedding Trends

Cuplurile de astăzi nu par să mai fie mulţumite de aşezarea clasică a invitaţilor la ceremonie, ci ar dori, mai degrabă, o aşezare circulară, unde toată lumea stă lângă toată lumea. Accesările pentru seating-ul circular au crescut cu peste 80% , pe parcursul anilor.

3. Ceremoniile laice, în afara Bisericii

Sursa: MODwedding / Pin Picks 2016 Wedding Trends

Poate pentru că se leagă din ce în ce mai multe cupluri de religii diferite, sau poate doar pentru că viitorii miri şi mirese vor să fie diferiţi, ceremoniile laice, nereligioase, sunt din ce în ce mai căutate. La noi în ţară, BOR a interzis preoţilor ortodocşi să oficieze ceremonii religioase în afara laăcaşelor de cult, însa acestea pot fi realizate oriunde se doreşte, de către oficianţi de ceremonii. Accesările pentru ”backyard weddings” au crescut cu 25% faţă de anul 2015, conform Pinterest.

4. Nunţile pe plajă

Sursa: townandcountrymag.com / Pin Picks 2016 Wedding Trends

În continuarea tendinţelor de a duce ceremoniile în afara bisericilor, sinagogilor sau moscheilor, nunţile pe plajă sunt, de asemenea, la mare cerere.

5. Confortul invitaţilor, cu stil

Sursa: Intimate Weddings / Pin Picks 2016 Wedding Trends

Mutarea preferinţelor dinspre ballroom-uri şi biserici către nunţile în aer liber aduce şi o serie de mici probleme, cum ar fi … ţânţarii. Cuplurile grijulii caută soluţii creative de a-şi proteja invitaţii, astfel că accesările pentru spray-urile contra insectelor sunt in top.

6. Deserturile DIY

Sursa: bellenza.com / Pin Picks 2016 Wedding Trends

Cuplurile sunt din ce în ce mai curioase despre felul cum pot da o notă casual nunţii lor prin dessert bar-uri sau punctele de DIY. În topul pin-urilor este s’mores bar-ul de mai sus. S’mores sunt o adaptare după celebrele snackuri americane formate din bezele coapte şi bucăţi de ciocolată, cuprinse ca într-un sandwich de doi biscuiţi graham. Astfel, oaspeţii sunt invitaţi să îşi prepare singuri, dupa preferinţe, desertul dorit.

No Comments

Post a Comment