Organizarea nuntii | Wedding Planner - Madalina Oancea
Organizarea nuntii si coordonarea acesteia, intr-o maniera personalizata, astfel incat sa acopere toate cerintele viitorilor miri. Incepand cu planificarea bugetului nuntii si gandirea unui concept care sa va reprezinte, si terminand cu integrarea acestora pana in cel mai mic detaliu
Wedding planner, wedding planner Bucuresti, wedding planner Romania, organizator de nunti, organizare nunta, organizator evenimente, wedding planning, planificare nunta, firma organizare evenimente, nunta
50778
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50778,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Organizarea nuntii

Planificare si coordonare, strict coordonare a evenimentului sau  consultanta online? 

 

Industria evenimentelor a evoluat foarte mult in ultimii ani. Serviciile si produsele puse la dispozitie pot face ca fiecare nunta sa reflecte intocmai personalitatea mirilor, fara linii prestabilite, detaliile facand diferenta de fiecare data.

 

Prin urmare, evenimentul vostru este unic, pentru ca si voi sunteti unici. Iar eu voi fi mai mult decat wedding planner-ul tau. Voi fi acea prietenă pe care poți să o suni și să îi povestești despre tot ce te macină, despre tot ce îți dorești să faci și nu știi cum, si care te va asculta cu cel mai mare interes! Pentru ca suntem o echipa, si ca o echipa sa functioneze, comunicarea, cu cat mai multa cu atat mai bine, este cheia!

 

Poate ca va doriti sa va ajut pe parcursul intregii perioade de planificare sau poate ca va doriti sa fiu acolo doar in ziua nuntii, pentru linistea voastra. Poate ca aveti 50 de invitati in plan, 300 de invitati, insa ca organizator de evenimente am intalnit si nunti de peste 500, sau chiar 1000 de invitati.

 

Poate ca aveti nevoie de un wedding planner in Romania, pentru ca planuiti sa organizati nunta de la distanta voi locuind in strainatate, sau poate aveti un program extrem de incarcat si aveti nevoie de ajutor total, sau doar in privinta catorva aspecte la care v-ati incurcat putin.

 

Poate ca va doriti, sau mai mult decat atat, e necesar ca nunta voastra sa aiba loc in trei luni din diverse motive; si atunci, va intrebati „de unde sa incepem?”, neavand experienta unui organizator de nunti. Sau, din contra, alocati o perioada mai mare de timp.

 

Totul este relativ atunci cand vine vorba de gusturi, preferinte, conditii. Asadar, si oferta voastra va fi personalizata. 

 

Lucrez cu trei pachete de servicii: pachetul complet de planificare si coordonare, pachetul de coordonare a evenimentului in ziua cea mare, si pachetul  de consultanta online. Aceste pachete pot fi adaptate in functie de preferintele si nevoile voastre! Vom stabili ceea ce vi se potriveste cel mai bine pentru planificarea nuntii, astfel incat sa vin in intampinarea voastra cu serviciile cele mai potrivite voua.

 

Apoi va voi crea o oferta personalizata in functie de cerintele, dorintele voastre si conditiile in care vom lucra.

 

Hit the contact button and let’s talk about it! 🙂