M-AM ÎNDRAGOSTIT … DE HADAR CHALET! | Wedding Planner Romania | Madalina Oancea - 0760.28.87.56
506
post-template-default,single,single-post,postid-506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

M-AM ÎNDRAGOSTIT … DE HADAR CHALET!

M-AM ÎNDRAGOSTIT … DE HADAR CHALET!

      

       Eu, una, recunosc că m-a atras din prima ideea de nuntă în hambar. Pentru că e altceva, și pentru că în România nu am văzut decât relativ recent acest concept de nuntă, pe când în străinătate, în țări precum America, Marea Britanie și nu numai, știam că se practică de ceva timp. Mă întrebam, oare când voi vedea și la noi?
Suntem obișnuiți să asociem nunțile cu imagini pompoase, în locații pretențioase, care să îți impună o anumită ținută. Toată industria asta te îndeamnă să vrei cât mai mult să păstrezi proporțiile ei și este normal să fie așa, dar alegerea rămâne a ta: vrei să alegi calea clasică sau vrei să fii … altfel?

      Acum deconectează-te puțin de peisajul urban, de toate informațiile care îți apar la foc automat, de părerile prietenelor tale, de dorințele mamei, de absolut tot ceea ce vor ceilalți să faci sau să devii, ia un răgaz, pentru că îl meriți, și gândește-te: TU ce îți dorești?
Imaginează-te cu jumătatea ta și oamenii dragi din jur, într-un decor de basm în … mijlocul pădurii. Cum sună? 🙂 Cu toții ducem dorul naturii, al mirosului de lemn, al aerului tare și curat. Dar să facem și nuntă acolo? Cred că e o combinație mai mult decât de dorit. Și deloc imposibil de realizat!
Hadar Chalet este fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu, transformată de Oana și Adriana Toma, două surori frumoase și extrem de ingenioase, în ”primul chalet adevărat din România”, așa cum spune și site-ul lor. În august 2015 a fost lansat și spațiul pentru evenimente private, și nu un spațiu obișnuit: un hambar absolut superb, în inima naturii. Pe mine m-a cucerit iremediabil ideea de ”nuntă în hambar”, dar în același timp, cu toate facilitățile unei locații de evenimente din mijlocul orașului: terasă, spațiu pentru dans, socializare, dar și zona de lounge, plus un șemineu romantic ce se încadrează perfect în peisajul rustic. Spațiul poate găzdui până la 150 de invitați (incluzând terasa și spațiul de socializare), iar de peisaj nici nu vă mai spun! Pozele vorbesc de la sine … 🙂
Acolo nunțile nu durează o zi și o noapte, cum se întâmplă în mod clasic. Ci durează un întreg weekend 🙂 Oaspeții au ocazia să se cunoască în prima seară, să se relaxeze la un foc de tabără, să socializeze. După care, a doua zi, urmează petrecerea de nuntă propriu zisă, cu posibilitatea de realizare a ceremoniei civile în același loc.
Așa că, dacă vă doriți să depășiți puțin barierele convenționalului la nunta voastră, vă recomand cu tot dragul sa mergeți la Siriu, județul Buzău, spre Hadar Chalet.
Dacă v-am făcut curioși, și sper că am reușit, găsiți informații despre hambarul de la Hadar Chalet aici . O să vă placă, promit! 🙂
Am avut prilejul de a ajunge, în sfârșit, la Hadar. Cu treabă, pentru o nuntă superbă, nu pentru odihnă … dar, mă credeți că nu am simțit niciun fel de oboseală? Abia așteptam să ajung acolo, să văd cu ochii mei și să mă conving de ceea ce deja bănuiam: că este o locație deosebită din multe puncte de vedere. Uite că am ajuns și m-am convins nu doar de acest aspect, ci și de multe altele …
În primul rând, acolo nu ai cum să fii supărat, îngândurat, trist. Nu, nu, nu există așa ceva. Locul ăsta abundă de energie pozitivă, pe care o simți de cum cobori din mașină. Uiți de orice te apasă 🙂 Apoi, oamenii. Subliniez, OAMENII! Pentru că am găsit acolo o echipă nemaipomenită, care pune suflet în tot ce face. Și le iese, nu se sperie de nimic 🙂 Nu se sperie, de exemplu, că evenimentul ar putea implica anumite provocări pentru ei, persoane în plus, sau alte chestiuni de organizare, la ei nu există ”nu se poate” … soluții se găsesc pentru orice. Și se găsesc cu zâmbetul pe bune și mult calm.
La Oana și Adriana Toma am văzut un management de extrem de bună calitate, bazat pe comunicare și respect, începând de la staff-ul lor până la noi, clienții lor. E dificil să găsești oameni cu care chiar să poți comunica și cu care să te poți înțelege. Care să fie operativi și prompți, dar și implicați cu totul. Sunt ca o mare familie și pot să vă spun cât se poate de sincer că la fel m-am simțit și eu acolo. Am fost extrem de curioasă să observ și calitatea serviciilor … și au fost așa cum bănuiam și speram: la înălțime! Și aici includ toate serviciile aferente unei astfel de locații. Am ajuns acolo fericită și curioasă și am plecat de acolo suparată … pentru că aș fi vrut să mai rămân 🙂 Dar am promis și mi-am promis că mă voi întoarce cât se poate de repede, dar de data asta ca să îmi reîncarc puțin bateriile și să mă mai bucur puțin de tot ce este acolo fără alte priorități.
Cât despre cum iese, realmente, o nuntă în hambar, nu pot să vă spun decât un singur cuvânt: wow! Dacă recomand acest concept? Din nou, DA, fără doar și poate! Aștept cu multă nerăbdare următorii clienți care vor vrea o nuntă acolo: o nuntă care să țină trei zile și trei nopți, la care invitații să aibă ocazia să se și relaxeze, să se bucure de un weekend de liniște, socializare, de peisajul minunat și de o nuntă … altfel. Atât vă spun, restul trebuie să vedeți singuri! 🙂

No Comments

Post a Comment