CUM VĂD EU LUCRURILE … | Organizator evenimente
De la nunta voastra vreti amintiri frumoase, nu stres. Solutia? Organizatorul tau! Wedding planner independent, in Bucuresti sau oriunde in Romania.
Wedding planner, wedding planner Bucuresti, wedding planner Romania, organizator de nunti, organizare nunta, organizator evenimente, wedding planning, planificare nunta, firma organizare evenimente, nunta,
504
post-template-default,single,single-post,postid-504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

CUM VĂD EU LUCRURILE …

CUM VĂD EU LUCRURILE …

      Am sa incep prin a spune ca … trebuie sa renunti la ideea de nunta perfecta, daca incepi sa ti-o insusesti! Fa un exercitiu si discuta putin cu oameni ce au casnicii fericite despre ziua nuntii lor. O sa ai surpriza sa constati ca nu isi aminteste nimeni despre cum era asezat aperitivul in farfurie sau despre balbaielile din timpul rostirii juramintelor la Biserica, ci isi amintesc senzatii si emotia nepretuita datorata momentului unic pe care il traiau, alaturi de omul iubit si de oamenii cei mai apropiati sufletului lor.

      Da, toata industria nuntilor de astazi iti poate da impresia ca acestea sunt un factor de stres. Fapt pe care nu il pot contrazice, din pacate. Acum zeci de ani, planificarea unei nunti era standard, nu era atat de solicitanta, cel putin pentru miri. Parintii erau cei care preluau controlul, iar daca mireasa avea un mic cuvant de spus, mirele nu trebuia decat sa existe si sa … vina la propria nunta!

Astazi, in schimb, lucrurile stau altfel, mirii sunt cei care iau cele mai multe si cele mai importante decizii. In acelasi timp si optiunile si-au marit considerabil numarul, asa ca este perfect normal sa te simti, la un moment dat, copleşita. Atentie! Este o linie fina intre a te simti coplesita si a deveni o ”bridezilla”. De aceea sunt eu aici, pentru a te impiedica sa devii astfel, doar stii ca oamenii adora sa ia peste picior miresele de genul. Chiar si industria de televiziune face asta … 🙂 Intr-adevar, este vorba despre un proces de o importanta majora, dar si mai important este faptul ca ti-ai gasit jumatatea cu care vrei sa iti unesti destinul. Ar fi indicat sa te concentrezi pe acest aspect pe masura ce procesul de organizare avanseaza, desi, recunosc, poate fi un echilibru greu de pastrat. Dar nimic nu este prea greu atunci când alegi sa lucrezi cu un wedding planner 🙂
Comunica mult cu celalalt! Gasiti un moment potrivit si discutati despre nunta VOASTRA. Te vezi dansand valsul intr-un ballroom pretentios, sub candelabre impresionante sau vrei sa faci asta desculta pe nisipul de la mare? In functie de stilul si personalitatea voastra, discutati si incercati sa inchegati o imagine de ansamblu. Incercarea de a ajunge la o viziune comuna poate sa iti ofere surprize despre el/ea si sa iti dezvaluie aspecte necunoscute!

Odata ce ati cazut de acord asupra acestei schite, asterneti pe hartie o descriere sumara… va va ajuta sa comunicati mult mai eficient atat cu parintii, cat și cu wedding planner-ul vostru, daca alegeti sa faceti echipa comuna el! Daca nu reusiti sa rezonati, nu-i nimic, va pot ajut eu sa va gasiti stilul. Stilul personal, si nu influentat de parerea unuia sau a altuia, pentru ca este evenimentul VOSTRU, unic!

Sunt absolut convinsa ca totul va fi mult mai simplu de realizat daca va veti stabili prioritatile foarte bine. Inainte de asta, insa, trebuie sa stiti ceea ce va doriti, sa va identificati viziunea. Apoi, eu voi avea grija sa fac orice sarcina realizabila. Pentru ca imi doresc sa aveti o nunta despre care sa povestiti nepotilor, iar, pentru mine, acestea sunt evenimentele cu cea mai mare incarcatura emotionala, motiv pentru care devin o provocare. Insa ador provocarile si nu cred ca exista meserie mai faina decat aceea care stabileste o legatura stransa intre ea si fericirea din cea mai importanta zi a unor oameni care se iubesc.

No Comments

Post a Comment