Am sa incep prin a spune ca … trebuie sa renunti la ideea de nunta perfecta, daca incepi să ti-o insusesti! Fa un exercitiu si discuta putin cu oameni ce au casnicii fericite despre ziua nuntii lor. O sa ai surpriza sa constati ca nu isi amintește nimeni despre cum era așezat aperitivul în farfurie sau despre bâlbâielile din timpul rostirii jurămintelor la Biserică, ci își amintesc senzații și emoția neprețuită datorată momentului unic pe care îl trăiau, alături de omul iubit și de oamenii cei mai apropiați sufletului lor.

      Da, toata industria nunților de astăzi îți poate da impresia că acestea sunt un factor de stres. Fapt pe care nu îl pot contrazice, din păcate. Acum zeci de ani, planificarea unei nunți era standard, nu era atât de solicitantă, cel puțin pentru miri. Părinții erau cei care preluau controlul, iar dacă mireasa avea un mic cuvânt de spus, mirele nu trebuia decât să existe și să … vină la propria nuntă!

Astăzi, în schimb, lucrurile stau altfel, mirii sunt cei care iau cele mai multe și cele mai importante decizii. În același timp și opțiunile și-au mărit considerabil numărul, așa că este perfect normal să te simți, la un moment dat, copleşită. Atenție! Este o linie fină între a te simți copleșită și a deveni o ”bridezilla”. De aceea sunt eu aici, pentru a te împiedica să devii astfel, doar știi că oamenii adoră sa ia peste picior miresele de genul. Chiar și industria de televiziune face asta … 🙂 Într-adevăr, este vorba despre un proces de o importanță majoră, dar și mai important este faptul că ți-ai găsit jumătatea cu care vrei să îți unești destinul. Ar fi indicat să te concentrezi pe acest aspect pe măsură ce procesul de organizare avansează, deși, recunosc, poate fi un echilibru greu de păstrat. Dar nimic nu este prea greu atunci când alegi să lucrezi cu un wedding planner 🙂
Comunică mult cu celălalt! Găsiți un moment potrivit și discutați despre nunta VOASTRĂ. Te vezi dansând valsul într-un ballroom pretențios, sub candelabre impresionante sau vrei să faci asta desculță pe nisipul de la mare? În funcție de stilul și personalitatea voastră, discutați și încercați să închegați o imagine de ansamblu. Încercarea de a ajunge la o viziune comună poate să îți ofere surprize despre el/ea și să îți dezvăluie aspecte necunoscute! Odată ce ați căzut de acord asupra acestei schițe, așterneți pe hârtie o descriere sumară… vă va ajuta să comunicați mult mai eficient atât cu părinții, cât și cu wedding planner-ul vostru! Dacă nu reușiți să rezonați, nu-i nimic, vă pot ajut eu să vă găsiți stilul. Stilul personal, și nu influențat de părerea unuia sau a altuia, pentru că este evenimentul VOSTRU, unic!
Sunt absolut convinsă că totul va fi mult mai simplu de realizat dacă vă veți stabili prioritățile foarte bine. Înainte de asta, însă, trebuie să știți ceea ce vă doriți, să vă identificați viziunea. Apoi, eu voi avea grijă să fac orice sarcină realizabilă. Pentru că îmi doresc să aveți o nuntă despre care să povestiți nepoților, iar, pentru mine, acestea sunt evenimentele cu cea mai mare încărcătură emoțională, motiv pentru care devin o provocare. Însă ador provocările și nu cred ca există meserie mai faină decât aceea care stabilește o legatură strânsă între ea și fericirea din cea mai importantă zi a unor oameni care se iubesc.