CELE MAI EFICIENTE 7 METODE DE A REDUCE BUGETUL NUNȚII
De la nunta voastra vreti amintiri frumoase, nu stres. Solutia? Organizatorul tau! Wedding planner independent, in Bucuresti sau oriunde in Romania.
Wedding planner, wedding planner Bucuresti, wedding planner Romania, organizator de nunti, organizare nunta, organizator evenimente, wedding planning, planificare nunta, firma organizare evenimente, nunta,
515
post-template-default,single,single-post,postid-515,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

CELE MAI EFICIENTE 7 METODE DE A REDUCE BUGETUL NUNȚII

CELE MAI EFICIENTE 7 METODE DE A REDUCE BUGETUL NUNȚII

      O nuntă reușită, pentru mine, înseamnă echilibru; echilibru în absolut orice, fără excese, dar și fără carențe. Lucru care se aplică și în ceea ce privește bugetul: trebuie să știi când și cum anume să cheltuiești, și cum și când anume să faci economii. Așa cum am promis în articolul anterior, revin acum cu o serie de modalități de a reduce costurile de nuntă, fără a compromite, însă, calitatea evenimentului vostru.

• Încearcă să scurtezi lista de invitați – cheltuielile cele mai mari se nasc din costul per persoană.
• Alege, în ceea ce privește locația, o sală elegantă și deja decorată foarte frumos și cu bun gust – în acest fel vei reduce mult din costurile legate de decorațiuni.
• Dacă te tentează ideea de nuntă în aer liber, însă bugetul tău este limitat, renunță la aceasta. Încearcă să mergi pe varianta unui hotel sau restaurant ce deja dispune de logistică (mese, scaune, veselă) și personal, deoarece închirierile de obiecte cresc în mod substanțial cheltuielile.
• Optează pentru o zi de duminică sau chiar pentru o zi din timpul săptămânii – furnizorii scad prețurile pentru zilele cu cerere mai redusă.
• Gândește-te la varianta unui DJ bun în locul unei formații live.
• Alege o variantă cât mai puțin costisitoare de a imprima invitațiile.
• Renunță la micile atenții pentru invitați (mărturiile) – în schimb, le poți scrie bilete personalizate de mulțumire.

Nu uitați că nunta voastră nu trebuie să devină o povară pentru voi. Sunteți la început de drum și, cu siguranță, vreți să porniți cu dreptul. Industria nunților poate fi copleșitoare și extrem de tentantă, însă amintiți-vă, permanent, că evenimentul vostru trebuie să vă reprezinte pe voi, personalitatea voastră, povestea voastră, și nu trebuie să se încadreze într-un anumit tipar, neapărat. Poate fi la fel de frumoasă și fără cheltuieli peste puterile voastre … până la urmă omul sfințește locul 🙂 Și cel mai important este ca voi să radiați de fericire împreună și să transmiteți acest lucru și celorlalti. Pentru restul se găsește întotdeauna o soluție! 🙂

No Comments

Post a Comment