Wedding Planner Romania | Madalina Oancea – 0760.28.87.56

Slujba si Taina Cununiei: da sau nu?

… Sau despre neincrederea in Biserica, mai degraba.

Intre mine si cuplurile mele, in special intre mine si viitoarele mirese se dezvolta, de regula, mai mult decat o colaborare frumoasa, se naste chiar o prietenie. Asa se intampla atunci cand vorbesti cu cineva despre planuri de viitor, vise si povesti de viata. E partea mea preferata din intreg procesul de planning, aceea in care le cunosc povestile, dorintele si preferintele, adica oamenii din spatele numelor care ma contacteaza.

Discutand cu ei si avansand in pregatiri, se intampla, din ce in ce mai des in ultima perioada, sa aflu ceva ce, in mod evident, nu ma mai surprinde, desi ma intristeaza: nu isi doresc cununia religioasa (sau vor doar o binecuvantare), sau isi doresc, unii dintre ei, o alta varanta de cununie simbolica, dar laica. Asta fie pentru ca au incredere in Dumnezeu, dar nu in Biserica, fie pentru ca nu au incredere nici in una, nici in cealalta.

(mai mult…)

0 comment

LISTA INVITAȚILOR VĂ POATE OFERI SURPRIZE …

      Într-un context în care famillie și prietenii sunt din ce în ce mai răsfirați în diverse colțuri ale lumii, o nuntă reprezintă una dintre ocaziile, puține, ce-i drept, prin care mai poți aduce laolaltă oamenii dragi. Eu, una, consider ca o nuntă înseamnă mult mai mult decât o super petrecere. Cei care aleg să vă fie alături, o fac pentru că vor să fie martori la pasul vieții voastre și pentru a se bucura alături de voi în aceste momente unice, iar eu spun că astfel de momente scot la lumină tot ce e mai bun în noi. Cu toate că sună frumos, să nu crezi că este și la fel de simplu.
(mai mult…)

0 comment

CUM VĂD EU LUCRURILE …

      Am să încep prin a spune că … trebuie să renunți la ideea de nuntă perfectă, dacă începi să ți-o însușești! Fă un exercițiu și discută puțin cu oameni ce au căsnicii fericite despre ziua nunții lor. O să ai surpriza să constați că nu își amintește nimeni despre cum era așezat aperitivul în farfurie sau despre bâlbâielile din timpul rostirii jurămintelor la Biserică, ci își amintesc senzații și emoția neprețuită datorată momentului unic pe care îl trăiau, alături de omul iubit și de oamenii cei mai apropiați sufletului lor.

(mai mult…)

0 comment

TOPUL PINTEREST ÎN PRIVINȚA TRENDURILOR DE NUNTĂ PENTRU ANUL 2016

      Pinterest a devenit punctul cheie de inspirație de nuntă. Tot mai multe cupluri accesează site-ul pentru a-și plănui nunta, pentru a crea o imagine de ansamblu asupra marelui eveniment și a-și construi viziunea asupra acestuia. Timpul petrecut de către viitorii miri pe Pinterest a ajutat compania sa înțeleaga felul cum cuplurile de astăzi își proiectează ziua nunții, așa că am fost extrem de curioasă să verific informațiile referitoare la tendințele viitorilor miri, recent lansate pe site. (mai mult…)

0 comment

V-AȚI LOGODIT! :) MAI DEPARTE CE E DE FĂCUT…?!

      Petrecerea de logodnă este prima ocazie cu care vă puteți face public noul statut. Nu există nicio presiune/obligație în a o organiza, dar nu-i așa că este o ocazie foarte faină de a vă aduna laolaltă prietenii și familiile pentru a se cunoaște între ei? 🙂
Spre deosebire de alt gen de petreceri, cele care anunță logodna nu au un protocol bine definit, astfel că absolut totul ține de gusturile și preferințele voastre. O petrecere acasă la voi sau la părinți, un grătar sau o cină la un restaurant, orice variantă alegeți va fi ok. (mai mult…)

0 comment

CELE MAI EFICIENTE 7 METODE DE A REDUCE BUGETUL NUNȚII

      O nuntă reușită, pentru mine, înseamnă echilibru; echilibru în absolut orice, fără excese, dar și fără carențe. Lucru care se aplică și în ceea ce privește bugetul: trebuie să știi când și cum anume să cheltuiești, și cum și când anume să faci economii. Așa cum am promis în articolul anterior, revin acum cu o serie de modalități de a reduce costurile de nuntă, fără a compromite, însă, calitatea evenimentului vostru. (mai mult…)

0 comment

COSTURI DE NUNTĂ NEPREVĂZUTE PE CARE VIITORII MIRI UITĂ SĂ LE IA ÎN CALCUL

      Stabilirea unui buget este una dintre cele mai dificile aspecte ale planificării unei nunți, în mod special pentru că sunt foarte multe costuri ascunse pe care, dacă nu ai experiența organizării, este greu să le identifici.
Vin, în acest articol, în ajutorul viitorilor miri cu o serie de costuri care pot influența bugetul de nuntă stabilit în prealabil… Să vedem! (mai mult…)

0 comment

CUM ÎȚI ALEGI FURNIZORII POTRIVIȚI ȘI CE ROL ARE WEDDING PLANNER-UL ÎN ACEST SENS?

      Chiar dacă bugetul îți permite să angajezi o echipă puternică de profesioniști sau trebuie să te descurci singură, tot vei avea nevoie de ajutor, într-o oarecare măsură, ca să organizezi nunta mult visată. Acum vine întrebarea … cum îți alegi echipa?
Cel mai important și primul lucru la care trebuie să te gândești atunci când începi să îți conturezi nunta este dacă ai sau nu ai nevoie să colaborezi cu un wedding planner, deoarece el este piesa de rezistență în procesul de selecție a furnizorilor. Sunt multe cupluri care dau greș în organizare pentru că adoptă o atitudine mult prea autoritară sau lucrează haotic cu furnizorii lor. (mai mult…)

0 comment

PRIMA ÎNTÂLNIRE A … PĂRINȚILOR

      Subiectul acesta m-a dus, inevitabil, cu gândul la filmul ”Meet the parents”. E printre comediile mele preferate și un exercițiu interesant de imaginație atunci când urmează să cunoști părinții celuilalt. Bineînțeles … în speranța că totul se va desfășura lin și frumos, nu cu atât de multe peripeții. Pentru o terapie prin râs în caz că aveți emoții (și sunt sigură că aveți 🙂 ), vă recomand să îl vizionați.

      Acum, să revenim la subiect. Unul destul de sensibil, de altfel, pentru că, știm cu toții cât de importantă e prima impresie. Poate da tonul legăturii dintre oameni, din momentul respectiv până peste ani întregi. E de preferat să vă străduiți puțin să iasă totul bine, restul deja nu mai ține de voi. (mai mult…)

0 comment

M-AM ÎNDRAGOSTIT … DE HADAR CHALET!

      

       Eu, una, recunosc că m-a atras din prima ideea de nuntă în hambar. Pentru că e altceva, și pentru că în România nu am văzut decât relativ recent acest concept de nuntă, pe când în străinătate, în țări precum America, Marea Britanie și nu numai, știam că se practică de ceva timp. Mă întrebam, oare când voi vedea și la noi?
Suntem obișnuiți să asociem nunțile cu imagini pompoase, în locații pretențioase, care să îți impună o anumită ținută. Toată industria asta te îndeamnă să vrei cât mai mult să păstrezi proporțiile ei și este normal să fie așa, dar alegerea rămâne a ta: vrei să alegi calea clasică sau vrei să fii … altfel? (mai mult…)

0 comment